Je bekijkt de reis...

China
a
A
5 juli 2017 18:32 | Door: Jolanda van Wezel
Mooi verhaal weer, heel herkenbaar zo'n nacht in de trein.
Een belevenis om nooit te vergeten, maar goed slapen ho maar.
Ik geniet van jullie verhalen.
5 juli 2017 18:36 | Door: oma
Wat een verhaal weer van onze kinderen,hoop dat jullie vannacht goed kunnen slapen,en dan morgen weer verder,ben ook wel benieuwd naar morgen,we horen het wel houden kontakt.Begrijp wel in de trein niet zo fris en vooral rook waar we niet tegen kunnen.Knuffel voor jullie xxxx
5 juli 2017 18:56 | Door: Esther
Wat een heerlijk herkenbaar verhaal weer! Wij blonden worden op heel wat fotos gezet! Hihi. Wat een leuke fotos ook bij jullie verhaal! Yangshuo droogt alweer aardig op las ik net! Komt goed dus!! Veel plezier met elkaar!! Groetjes Esther
5 juli 2017 18:56 | Door: Caroline
Wat is het mooi om jullie reis een beetje mee te mogen maken.
Het lijkt net of wij ook een beetje terug gaan naar China.
Er is niet veel meer herkenbaar van Hangzhou van toen wij er met elkaar 15 jaar geleden waren.
Voor ons was alleen het meer nog herkenbaar, alhoewel wij 15 jaar geleden nooit de tombe aan de overkant van het meer hebben gezien en 2 jaar geleden wel.
Wij vonden het wel speciaal om in Hangzhou te zijn en ook in het hotel(voor de kamerdeur) waar wij onze mooie meiden in onze armen mochten nemen.
Lisa heeft het daar erg fijn gevonden.
Geniet van deze speciale plek, het is er zo mooi.
5 juli 2017 21:27 | Door: Bianca Mulder
Prachtig om een stukje mee te kunnen met jullie door de verhalen die je verteld.
Genieten maar!
5 juli 2017 21:41 | Door: Claudia Huisman-Burger
Mooi verhaal weer... als je op FB kunt, dan kun je The Giggling Tree volgen voor post-overstromingsnieuws. Veel plezier!
5 juli 2017 21:42 | Door: karin
prachtig om te lezen en foto,s te zien ik proef een beetje mee haha hopenlijk kunnen jullie wel naar de gebieden waar je heen wilt veel plezier
5 juli 2017 21:45 | Door: Petra
Mooi om jullie belevenissen te lezen. Heerlijk om al die leuke foto's te zien.
Hangzhou is zo mooi! We zijn 2 jaar geleden terug geweest met de kinderen. En ook toen was het hotel ook heel erg veranderd ten opzichte van de 5 jaar daarvoor. Het gaat zooo hard in China.
Ben wel benieuwd welk hotel jullie zitten.
Geniet maar lekker van het mooie Hangzhou!
groetjes,
Petra, Frans, Wendy, Brian
5 juli 2017 22:45 | Door: Elma
Hoi, wat ontzettend leuk al die verhalen te lezen! En leuk die treinreis. Jullie hadden nog een eigen coupe, wij sliepen tussen de chinezen in. Ga zo door Greta met het schrijven en nog veel plezier!
6 juli 2017 00:23 | Door: Silvya Jian Dalòng Max
Leuk om jullie verhalen te lezen.
Lekker warm daar he, heel herkenbaar. Inge was ook een dag onze gids, vorig jaar.
Aardige gids. Geniet er lekker van !
Groetjes van Ons
6 juli 2017 06:49 | Door: Margot
Oohh lordy, een hurk wc ! Stel je toch eens voor dat je je evenwicht verliest
6 juli 2017 10:38 | Door: Margreet
Indrukwekkend mooi verschil tussen jullie emotie van toen en het ongeduld van de kinderen van nu om gewoon in actie te komen na de treinreis.
6 juli 2017 12:55 | Door: Eva&co
Jullie zijn dus alweer een ervaring rijker ;-) Bizar toch dat blond en blank zoveel bekijks trekt..dat hadden wij destijds ook alleen meer in de zin van dat iedereen ons wilde aanraken omdat we met blanke ouders waren,we leken wel een kermis attractie...Tof dat de meiden zich ook vrij genoeg voelen om wat verder van jullie af te lopen.Jammer voor jullie dat er zo weinig herkenbaars over is maar aan de andere kant kunnen jullie nu ook nieuwe herinneringen maken met de 2 jong volwassen dochters die je nu hebt.Mooi hoor om dit zo met elkaar mee te maken!